De studio's

Studio’s

De studio’s zijn niet uniform: door het aanbieden van vijfmaal een totaal andere sfeer kan de gast bewust kiezen wat hem of haar aanspreekt. De basis van elk verblijf is steeds hetzelfde, de inrichting is steeds anders.

Zo is er een modern zwart-wit verblijf, een retro bruin/rood/oranje verblijf, een plaatje uit grootmoederstijd, een verblijf met warme aardekleuren en een vrolijk hip verblijf met onder andere turquoise kleurelementen. Alle vijf zijn juweeltjes en liggen aan een gang die een beetje de sfeer van een kloostergang oproept.

Alle studio’s hebben een aparte slaapkamer, een badkamer met toilet en een inloopdouche met wastafel. Naast de twee personen die kunnen slapen in de slaapkamer, is er in de woonkamer een slaapbank waar ook twee kinderen of volwassenen kunnen overnachten. Op aanvraag is er een kinderledikant beschikbaar.

Bijna alle studio’s zijn uitgerust met heerlijke Dorsoo bedden! Dit unieke lig/slaapconcept garandeert een heerlijk ontspannen nacht. Wilt u graag een kamer met een Dorsoo bed, geeft u dit dan alstublieft aan bij uw reservering, dan proberen wij daar rekening mee te houden.

Studio
zwart & wit

Een zwart-wit verblijf mag niet ontbreken in onze Bed & Breakfast. De lichthouten vloer geeft de studio een warme uitstraling. Het behang is zo zacht dat het moeilijk is om er vanaf te blijven.

Het unieke kunstwerk heeft een breedte van 4 meter en geeft kleur aan deze studio.

Studio
retro

De retro studio in onze Bed & Breakfast is voorzien van veel bruin, rood en oranje tinten, gedurfd maar stijlvol en warm.

De wandversiering van groot formaat in oranje-rode tinten past heel goed bij deze studio.

Studio
klassiek

In deze studio uit grootmoederstijd staan meubels die u doen herinneren aan vroeger.

De studio is behangen met schilderijtjes en snuisterijen en nemen u mee terug in de tijd.

Studio
hip

De hippe studio is voorzien van paarse en turquoise tinten.

De kleuren zijn gewaagd, het kunstwerk is kleurrijk en apart, een aanrader voor jong en oud.

Studio
warm

De warme studio is voorzien, zoals de naam al aangeeft, van warme aardekleuren.

De kleuren grijs, ecru, taupe en zwart gaan in deze studio goed samen. Het kunstwerk aan de muur maakt het geheel compleet.

Gemeenschappelijke
ruimte

De gemeenschappelijke ruimte met bar, koffie- en theevoorzieningen, leestafel en zitjes bevat tevens een kleine keuken voorzien van koelkast, 5-pits gasstel, grote oven, magnetron en vaatwasser.